Op zoek naar extra informatie over Tomjo? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Tomjo informatie

Je wil misschien extra info over Tomjo. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 24380809 het KVK nummer van Tomjo betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 14-07-2005.