Aan het zoeken meer informatie over Theuns en Sanders Advocaten? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Theuns en Sanders Advocaten gegevens

Je wil misschien extra informatie over Theuns en Sanders Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 17247771 het KVK nummer van Theuns en Sanders Advocaten is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2009.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;