Alle gegevens over Ter Wisch Advocatuur bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Informatie over Ter Wisch Advocatuur

Je wil wellicht meer weten over Ter Wisch Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 61466239 het KVK nummer van Ter Wisch Advocatuur betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 17-09-2014.