Aan het zoeken additionele info over Ted Legal? Kom erachter wat een goede advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over Ted Legal

Je wil wellicht meer weten over Ted Legal. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 58023666 het KVK nummer van Ted Legal betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-06-2013.