Aan het zoeken extra info over (strafrecht)advocaat Mr. S.L.J. Swart? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

(strafrecht)advocaat Mr. S.L.J. Swart data

Je wil wellicht meer info over (strafrecht)advocaat Mr. S.L.J. Swart. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 68144660 het KVK nummer van (strafrecht)advocaat Mr. S.L.J. Swart betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2017.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;