Alle data over Stoetzer Advocatuur inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Stoetzer Advocatuur. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 9194916 het KVK nummer van Stoetzer Advocatuur betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-04-2007.