De data over Stoel Advocatuur inzien? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Stoel Advocatuur gegevens

Je wil misschien meer weten over Stoel Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 51403552 het KVK nummer van Stoel Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 13-11-2009.