Op zoek naar additionele info over Stek Advocaten B.V.? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Stek Advocaten B.V. gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Stek Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34215701 het KVK nummer van Stek Advocaten B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-07-2004.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;