Op zoek naar meer informatie over Steentjes Advocaten B.V.? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Steentjes Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 9176900 het KVK nummer van Steentjes Advocaten B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 18-12-2007.