Op zoek naar additionele informatie over Stamoulis Advocaten? Kom erachter wat een kundige advocaat voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Stamoulis Advocaten

Je wil wellicht meer weten over Stamoulis Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 24472610 het KVK nummer van Stamoulis Advocaten is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-10-2009.