Alle data over Spong Advocaten B.V. inzien? Kom erachter wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Spong Advocaten B.V. data

Je wil misschien meer weten over Spong Advocaten B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 34132059 het KVK nummer van Spong Advocaten B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 21-03-2000.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;