Op zoek naar meer info over S&L Advocaten? Ontdek wat een kundige advocaat voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over S&L Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 60440740 het KVK nummer van S&L Advocaten betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 02-04-2014.