Aan het zoeken extra info over Sjirk Faber Advocaat? Ontdek wat een ervaren advocaat voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Sjirk Faber Advocaat data

Je wil misschien meer weten over Sjirk Faber Advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 34318123 het KVK nummer van Sjirk Faber Advocaat is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-12-2008.