Alle gegevens over Silly Girl B.V. bekijken? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Silly Girl B.V. gegevens

Je wil wellicht meer weten over Silly Girl B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 08217041 het KVK nummer van Silly Girl B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 19-01-2010.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;