Alle gegevens over Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs N.V. bekijken? Ontdek wat een goede advocaat voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs N.V. gegevens

Je wil misschien meer weten over Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs N.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34239219 het KVK nummer van Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs N.V. is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 28-12-2005.