Alle gegevens over S.E.W.C.M. Kneepkens h.o.d.n. Faaz Advocaten bekijken? Ontdek wat een ervaren advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over S.E.W.C.M. Kneepkens h.o.d.n. Faaz Advocaten

Je wil misschien extra informatie over S.E.W.C.M. Kneepkens h.o.d.n. Faaz Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 65035305 het KVK nummer van S.E.W.C.M. Kneepkens h.o.d.n. Faaz Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2016.

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;