Alle gegevens over Seton Legal bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Seton Legal

Je wil wellicht extra info over Seton Legal. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 67021689 het KVK nummer van Seton Legal is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 15-10-2016.