Alle gegevens over Seker Advocatuur inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Seker Advocatuur gegevens

Je wil wellicht meer weten over Seker Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 76018016 het KVK nummer van Seker Advocatuur betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-10-2019.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;