Aan het zoeken additionele info over Scipio Advocaten Praktijk? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Scipio Advocaten Praktijk data

Je wil wellicht meer weten over Scipio Advocaten Praktijk. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 27184322 het KVK nummer van Scipio Advocaten Praktijk betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 11-11-1999.