Op zoek naar extra info over Scheltema Praktijk B.V.? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Scheltema Praktijk B.V.

Je wil wellicht meer informatie over Scheltema Praktijk B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 27272409 het KVK nummer van Scheltema Praktijk B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 13-12-2004.