Aan het zoeken extra info over SBM Advocaten? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

SBM Advocaten data

Je wil misschien meer weten over SBM Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 30275354 het KVK nummer van SBM Advocaten betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-07-1999.