Alle data over Russell Advocaten B.V. inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Russell Advocaten B.V. gegevens

Je wil misschien meer weten over Russell Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 34287943 het KVK nummer van Russell Advocaten B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 29-11-2007.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;