Aan het zoeken additionele info over Rosiena B.V.? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Rosiena B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 20106633 het KVK nummer van Rosiena B.V. betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 30-05-2002.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;