Alle data over Res Practicus B.V. inzien? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Informatie over Res Practicus B.V.

Je wil misschien meer weten over Res Practicus B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 5081699 het KVK nummer van Res Practicus B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 24-05-2006.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;