De data over Redemptus Advocatenpraktijk B.V. bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Tarieven

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Redemptus Advocatenpraktijk B.V.

Je wil wellicht meer weten over Redemptus Advocatenpraktijk B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 64779785 het KVK nummer van Redemptus Advocatenpraktijk B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 17-12-2015.