Alle data over Red Rock Legal inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over Red Rock Legal

Je wil misschien meer info over Red Rock Legal. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 69938873 het KVK nummer van Red Rock Legal is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-11-2017.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;