Op zoek naar additionele info over Recoup Coöperatief Utrecht UA? Ontdek wat een kundige advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Kosten variëren tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Recoup Coöperatief Utrecht UA gegevens

Je wil misschien meer informatie over Recoup Coöperatief Utrecht UA. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 67133630 het KVK nummer van Recoup Coöperatief Utrecht UA is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 25-10-2016.