De gegevens over Rechtspraktijk Van Dinter bekijken? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Rechtspraktijk Van Dinter data

Je wil wellicht meer weten over Rechtspraktijk Van Dinter. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 24461803 het KVK nummer van Rechtspraktijk Van Dinter betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 26-05-2009.