Alle gegevens over Raya Advocatenpraktijk B.V. bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Raya Advocatenpraktijk B.V. data

Je wil misschien meer informatie over Raya Advocatenpraktijk B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 64013197 het KVK nummer van Raya Advocatenpraktijk B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 30-08-2015.