Op zoek naar meer informatie over Raaijmakers Advocatuur? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over Raaijmakers Advocatuur

Je wil wellicht extra info over Raaijmakers Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 30276631 het KVK nummer van Raaijmakers Advocatuur betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-2004.