Op zoek naar additionele informatie over R.A. Kamphuis advocaat? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Kosten liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

R.A. Kamphuis advocaat gegevens

Je wil wellicht meer weten over R.A. Kamphuis advocaat. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo lees je dat 59531479 het KVK nummer van R.A. Kamphuis advocaat betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2014.