Alle data over Quintessens-Advies B.V. inzien? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Quintessens-Advies B.V. informatie

Je wil misschien meer weten over Quintessens-Advies B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30213447 het KVK nummer van Quintessens-Advies B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 09-03-2006.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;