Alle gegevens over Praktijkvennootschap L.H. van Houten II bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor jou? Ontdek het nu!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Praktijkvennootschap L.H. van Houten II gegevens

Je wil wellicht extra informatie over Praktijkvennootschap L.H. van Houten II. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 24305806 het KVK nummer van Praktijkvennootschap L.H. van Houten II is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 22-05-2000.