De gegevens over Praktijkvennootschap J.A. Meijerman B.V. inzien? Ontdek wat een goede advocaat voor je kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Praktijkvennootschap J.A. Meijerman B.V. data

Je wil wellicht meer weten over Praktijkvennootschap J.A. Meijerman B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 24288418 het KVK nummer van Praktijkvennootschap J.A. Meijerman B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 03-11-1998.