De data over Pieterse Frijns Strafrechtadvocaten inzien? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Pieterse Frijns Strafrechtadvocaten informatie

Je wil misschien meer weten over Pieterse Frijns Strafrechtadvocaten. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 71855017 het KVK nummer van Pieterse Frijns Strafrechtadvocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 11-06-2018.