Aan het zoeken additionele info over Ph.W.M. ter Burg advocaat B.V.? Ontdek wat een kundige advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Ph.W.M. ter Burg advocaat B.V. informatie

Je wil wellicht meer info over Ph.W.M. ter Burg advocaat B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 65260228 het KVK nummer van Ph.W.M. ter Burg advocaat B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 03-02-2016.