Aan het zoeken meer info over P.H.W.M. Roelofs? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

P.H.W.M. Roelofs data

Je wil misschien meer weten over P.H.W.M. Roelofs. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 10028568 het KVK nummer van P.H.W.M. Roelofs betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-1982.