Aan het zoeken extra info over Philbeach B.V.? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Philbeach B.V. data

Je wil misschien extra info over Philbeach B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 59747390 het KVK nummer van Philbeach B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 13-01-2014.