Op zoek naar extra info over Pellicaan Advocaten N.V.? Weten wat een goede advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Pellicaan Advocaten N.V. informatie

Je wil wellicht meer info over Pellicaan Advocaten N.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 24442282 het KVK nummer van Pellicaan Advocaten N.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 29-08-2008.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen liggen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;