Op zoek naar meer informatie over Patricia Pijls Advocatuur? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Patricia Pijls Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 60297131 het KVK nummer van Patricia Pijls Advocatuur betreft. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-04-2014.