Aan het zoeken meer informatie over Pamela Stibbe? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Pamela Stibbe data

Je wil wellicht meer weten over Pamela Stibbe. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 66203244 het KVK nummer van Pamela Stibbe betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-06-2016.