Op zoek naar additionele info over Osdorp Advocatuur/Mr. K.R. Lieuw On? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Althans, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Osdorp Advocatuur/Mr. K.R. Lieuw On gegevens

Je wil wellicht meer weten over Osdorp Advocatuur/Mr. K.R. Lieuw On. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 56575726 het KVK nummer van Osdorp Advocatuur/Mr. K.R. Lieuw On betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 15-01-2004.