Alle data over Oosthout & Bildirici Advocaten bekijken? Ontdek wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Oosthout & Bildirici Advocaten data

Je wil misschien meer weten over Oosthout & Bildirici Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 75239140 het KVK nummer van Oosthout & Bildirici Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2012.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;