De gegevens over OK Advocaten bekijken? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over OK Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 55731759 het KVK nummer van OK Advocaten is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-07-2012.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;