De gegevens over Nourhussen & Rinkes Advocaten inzien? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Nourhussen & Rinkes Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 52057658 het KVK nummer van Nourhussen & Rinkes Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-01-2011.