Op zoek naar additionele informatie over Noordanus Advocatuur? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over Noordanus Advocatuur

Je wil wellicht extra informatie over Noordanus Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 74826506 het KVK nummer van Noordanus Advocatuur betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 13-05-2019.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;