Aan het zoeken meer info over Nobel Advocatuur? Ontdek wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Nobel Advocatuur data

Je wil misschien meer weten over Nobel Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 51208784 het KVK nummer van Nobel Advocatuur betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-11-2010.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;