De data over N.M. van Wersch t.h.o.d.n. JSTW Advocaten inzien? Ontdek wat een ervaren advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Informatie over N.M. van Wersch t.h.o.d.n. JSTW Advocaten

Je wil misschien meer informatie over N.M. van Wersch t.h.o.d.n. JSTW Advocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 51053411 het KVK nummer van N.M. van Wersch t.h.o.d.n. JSTW Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 14-10-2010.