De gegevens over Nauta & Lucas Advocaten bekijken? Weten wat een goede advocaat kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over Nauta & Lucas Advocaten

Je wil wellicht meer weten over Nauta & Lucas Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 32163641 het KVK nummer van Nauta & Lucas Advocaten is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1985.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;