De gegevens over MWM Advocaten B.V. inzien? Ontdek wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over MWM Advocaten B.V.

Je wil misschien extra informatie over MWM Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 18121051 het KVK nummer van MWM Advocaten B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 02-01-1984.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;